Tjenester


En rekke merkevarer nasjonalt, regionalt og lokalt stoler hver dag på våre kommunikasjonskunnskaper. Les mer om våre tjenester her.

Read more

Velkommen til TIBE Drammen!

Vi er 23 dyktige kommunikatører som hver dag skaper effektfull reklame. Gjennom strategi, kreativitet, analyse og teknologi, bygger vi målrettet kommunikasjon.


Symbol for strategi

Strategi

Symbol for kreativitet

Kreativitet

Symbol for digital

Digital

Symbol for innhold

Innhold

Symbol for film og foto

Film og foto

Ikon

Strategi

Noen kunder kommer til oss med klare strategiske mål som de ønsker hjelp til å sette ut i livet. Andre kommer til oss og trenger hjelp til nettopp å tydeliggjøre eller spisse sin strategi. Vi synes begge deler er like spennende.

Å arbeide strategisk med kommunikasjon betyr i praksis å bruke kommunikasjon som virkemiddel for å oppnå de overordnede målene som er satt for selskapet eller merkevaren. Det kan handle om vekst, mersalg, markedsposisjonering, synlighet, identitet – eller kanskje noe helt annet.

Siden den nye digitale virkeligheten tvinger fram omstilling, nye tenkemåter og nye løsninger på gamle utfordringer, blir det ekstra viktig å holde strategien oppdatert. Moderne kommunikasjonsstrategier må ta innover seg at kunder og brukere også er i en rivende omstilling. Her i Norge tar vi begjærlig i bruk ny teknologi og nye plattformer, og derfor endrer vi også kontinuerlig kjøpsvaner og måten vi mottar og absorberer informasjon på. Hvordan bruker du markedsbudsjettet mest effektivt i slike skiftende omgivelser?

En moderne kommunikasjonsstrategi er bygget på solid analyse, innsikt i merkevare og målgrupper, oppdatert kunnskap om kanalenes fortrinn, nye plattformer, digitale trender og tett samspill mellom fagområder som design, innhold, synlighet og webutvikling.

Strategi er ingen hyllevare, hver merkevare og hver kunde trenger en skreddersydd strategi, et kart som til enhver tid samsvarer med det stadig skiftende terrenget. TIBE Drammen har sterke fagmiljøer i alle kommunikasjonsdisipliner og lang erfaring med nettopp denne typen strategisk skreddersøm.

 


Er du nysgjerrig og lurer på mer?
Kontakt gjerne Vetle her!

Mer om StrategiSkjul
Ikon

Kreativitet

Når vi snakker om strategisk kreativitet, handler det på mange måter om å skape et nytt språk som uttrykker og matcher kundens overordnede strategi på best mulig måte.

Logoen og designmanualen er en selvsagt del av dette oppdraget, men strategisk kreativitet handler også om å se det store bildet: Hvordan kommuniserer et selskap eller en merkevare med omverdenen i dag? Hvordan kan identitet, design og visuelle uttrykk skape oppmerksomhet, konkurransefortrinn og bidra til at man skiller seg ut fra konkurrentene?  Hva slags personlighet ønsker man å uttrykke i sin visuelle profil?

Det hjelper lite med en fin logo hvis det er vanskelig å finne fram på hjemmesiden din, eller kundereisen stopper opp i et komplisert registreringsskjema. Alt dette er design- og kommunikasjonsutfordringer som krever en helhetlig tilnærming og et konseptuelt overblikk.

I TIBE Drammen har vi lang erfaring med å jobbe med kommunikasjonsstrategier og konsepter der design står helt sentralt. Art director og grafiske designere svarer på de visuelle og digitale utfordringene i fruktbart samspill med andre fagområder som innhold, performance og webutvikling. Slik hjelper vi våre kunder til å kommunisere mer strategisk og effektivt.

 


Er du nysgjerrig og lurer på mer?
Kontakt gjerne Jan Roger her!

Mer om KreativitetSkjul
Ikon

Digital

Vi bistår kundene våre i alle ledd med utviklingen av gode nettsideløsninger, fra idé, strategi og konsept til realisering av en skreddersydd og optimal løsning med fokus på god digital synlighet. Vi knytter alt sammen i en helhetlig strategi som omfavner alle digitale kontaktpunkter – nettside, annonsering, riktig definerte målsettinger og effektiv kampanjegjennomføring.

En bedrifts nettsider er kanskje den viktigste kanalen ut mot kunder, og fungerer som navet i den digitale kommunikasjonen. En nettside skal være brukervennlig og funksjonell, fungere på alle typer skjermer, bære bedriftens identitet og ha innhold som brukeren forventer å finne. Våre rådgivere, designere, interaksjonsdesignere og webutviklere bistår med å finne de beste løsningene. Vi leverer alt fra komplekse webløsninger til enkle landings- og kampanjesider på markedsledende publiseringsplattformer som WordPress og Umbraco.

Synlighet handler om hvor raskt og enkelt en potensiell kunde finner deg på nett, gjennom annonsering på Facebook og nettaviser, eller ved relevant tilstedeværelse i Googles søkemotor. Med en analytisk tilnærming søker vi å øke effektiviteten av de digitale aktivitetene slik at du som kunde får mest mulig igjen for hver krone du investerer i markedsbudsjett. Kontinuerlig optimalisering av data, trafikk og adferd bidrar både til mer effektive kampanjer og gir verdifull innsikt i hva kundene er interessert i, og hva de opplever som relevant og engasjerende innhold.

Dagens nettløsninger må innrette seg etter visse krav og lovverk, avhengig av hvilken type innhold og funksjonalitet som følger av løsningen. Vi jobber tett mot juridiske instanser for å sikre at leveranser er i henhold til ulike forskrifter og forordninger, deriblant forskriftene for universell utforming og forordningen rundt GDPR (personvern).

 


Er du nysgjerrig og lurer på mer?
Kontakt gjerne Joakim her!

Mer om DigitalSkjul
Ikon

Innhold

Alle typer budskap du som bedrift eller merkevare sender fra deg, kan defineres som innhold. Reklamefilmen din, det månedlige kundemagasinet, produktomtaler i kataloger og på nett, «Om oss» på hjemmesiden din, en pressemelding, et nyhetsbrev, Facebook-oppdateringer og den siste posten på Instagram – alt er innhold.

Innholdsmarkedsføring er et redskap i innholdsverktøykassen som er mye omtalt og debattert de siste årene. Når vi jobber med produksjon av innhold er målet å til en viss grad løsriver seg fra reklamens tradisjonelle selgende uttrykksmåter. I god innholdsmarkedsføring blir kundens produkter eller merkevarer satt inn i en større sammenheng gjennom engasjerende historier og effektive fortellerteknikker, på en måte som oppfattes som relevant og nyttig for målgruppen.

Våre kunder benytter seg av et bredt spekter av innholdstjenester. Strategisk innholds- og kommunikasjonsrådgivning, redaktøransvar for sosiale medier og hjemmesider, kundemagasiner, utforming av artikler, nyhetsbrev og pressemeldinger, optimalisering av innhold på nettsider og søkemotoroptimalisering av tekster er av det vi gjør for våre kunder i dag.

 


Er du nysgjerrig og lurer på mer?
Kontakt gjerne Iren her!

Mer om InnholdSkjul
Ikon

Film og foto

Visuell historiefortelling gjennom bilder og film får stadig større plass i dagens innholdsproduksjon. Film og foto er kraftfulle verktøy for å forsterke et budskap og dermed bygge god kommunikasjon med mål om å engasjere, underholde eller bare informere.

 

Film
Få virkemidler er sterkere enn film. Film kan engasjere mennesker på en måte bilder og tekst ikke evner. Film gir din bedrift et ansikt, en stemme, en personlighet og en egenart. Vi lager ikke film kun for å lage en film. En god film er utviklet basert på en tydelig strategi, klare mål og en tydelig definert tanke om distribusjon og endelig visning. Filmproduksjonen starter med idé og konsept, går over i manus og videre forarbeid. Innspillingen gjennomføres forankret i en detaljert innspillingsplan, før etterarbeid med klipp, lyd og fargekorrigering gjennomføres. Prosessen tilpasses etter kundens budsjett og behov. Vi produserer både store krevende filmprosjekter, men også mindre filmsnutter for rask leveranse til bruk i løpende innholdsproduksjon i sosiale medier. Uansett produksjon ønsker vi å måle effekten av filmen, og stiller oss alltid spørsmålet om oppgaven ble løst i henhold til definerte mål. En god film med høy grad av måloppnåelse er og blir god kommunikasjon.

Foto
Med et godt bilde forsterker du stemningen du vil formidle og historien du ønsker å fortelle. Arbeidet med foto strekker seg gjerne fra å definere en bildestil i en profilmanual, ta bærende profilbilder for å bygge sterke merkevarer, til å dokumentere og portrettere alt fra mennesker til produkter og tjenester. Veien fra rene stillbilder til bilder med bevegelse og ekstra stoppeffekt er kort. Våre kreatører setter også ytterliggere liv til bildene gjennom cinemagrafics.

 


Er du nysgjerrig og lurer på mer?
Kontakt oss her!

Mer om Film og fotoSkjul

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.