Tjenester


En rekke merkevarer nasjonalt, regionalt og lokalt stoler hver dag på våre kommunikasjonskunnskaper. Les mer om våre tjenester her.

Read more

Velkommen til TIBE Drammen!

Vi er 23 dyktige kommunikatører som hver dag skaper effektfull reklame. Gjennom strategi, kreativitet, analyse og teknologi, bygger vi målrettet kommunikasjon.


Strategi

Kreativitet

Performance

Symbol for innhold

Innhold

Web

Ikon

Strategi

Noen kunder kommer til oss med klare strategiske mål som de ønsker hjelp til å sette ut i livet. Andre kommer til oss og trenger hjelp til nettopp å tydeliggjøre eller spisse sin strategi. Vi synes begge deler er like spennende.

Å arbeide strategisk med kommunikasjon betyr i praksis å bruke kommunikasjon som virkemiddel for å oppnå de overordnede målene som er satt for selskapet eller merkevaren. Det kan handle om vekst, mersalg, markedsposisjonering, synlighet, identitet – eller kanskje noe helt annet.

Siden den nye digitale virkeligheten tvinger fram omstilling, nye tenkemåter og nye løsninger på gamle utfordringer, blir det ekstra viktig å holde strategien oppdatert. Moderne kommunikasjonsstrategier må ta innover seg at kunder og brukere også er i en rivende omstilling. Her i Norge tar vi begjærlig i bruk ny teknologi og nye plattformer, og derfor endrer vi også kontinuerlig kjøpsvaner og måten vi mottar og absorberer informasjon på. Hvordan bruker du markedsbudsjettet mest effektivt i slike skiftende omgivelser?

En moderne kommunikasjonsstrategi er bygget på solid analyse, innsikt i merkevare og målgrupper, oppdatert kunnskap om kanalenes fortrinn, nye plattformer, digitale trender og tett samspill mellom fagområder som design, innhold, synlighet og webutvikling.

Strategi er ingen hyllevare, hver merkevare og hver kunde trenger en skreddersydd strategi, et kart som til enhver tid samsvarer med det stadig skiftende terrenget. TIBE Drammen har sterke fagmiljøer i alle kommunikasjonsdisipliner og lang erfaring med nettopp denne typen strategisk skreddersøm.

Mer om StrategiSkjul
Ikon

Kreativitet

Når vi snakker om strategisk kreativitet, handler det på mange måter om å skape et nytt språk som uttrykker og matcher kundens overordnede strategi på best mulig måte.

Logoen og designmanualen er en selvsagt del av dette oppdraget, men strategisk kreativitet handler også om å se det store bildet: Hvordan kommuniserer et selskap eller en merkevare med omverdenen i dag? Hvordan kan identitet, design og visuelle uttrykk skape oppmerksomhet, konkurransefortrinn og bidra til at man skiller seg ut fra konkurrentene?  Hva slags personlighet ønsker man å uttrykke i sin visuelle profil?

Det hjelper lite med en fin logo hvis det er vanskelig å finne fram på hjemmesiden din, eller kundereisen stopper opp i et komplisert registreringsskjema. Alt dette er design- og kommunikasjonsutfordringer som krever en helhetlig tilnærming og et konseptuelt overblikk.

I TIBE Drammen har vi lang erfaring med å jobbe med kommunikasjonsstrategier og konsepter der design står helt sentralt. Art director og grafiske designere svarer på de visuelle og digitale utfordringene i fruktbart samspill med andre fagområder som innhold, performance og webutvikling. Slik hjelper vi våre kunder til å kommunisere mer strategisk og effektivt.

Mer om KreativitetSkjul
Ikon

Performance

Synlighet handler om hvor raskt og enkelt en potensiell kunde finner deg på nett, enten gjennom betalt annonsering i digitale medier eller gjennom organisk tilstedeværelse i Googles søkemotor.

I TIBE bruker vi også begrepet performance om dette fagfeltet. På norsk kan det oversettes med både «forestilling» og «ytelse». Det er nettopp kraften i visningene vi jobber med å forbedre hele tiden, slik at du som kunde får mest mulig igjen for kronene du investerer i markedsbudsjettet.

Synlighet og performance blir et stadig viktigere fagfelt i moderne digital kommunikasjon. Kontinuerlig analyse av data, trafikk og adferd bidrar ikke bare til mer effektive kampanjer, men gir også verdifull innsikt om hva kundene er interessert i, hva de synes er relevant og engasjerende informasjon, kort sagt hvordan man best kommuniserer med dem.

Det hele knyttes sammen i en helhetlig digital strategi som favner om alle digitale kontaktpunkter – altså på tvers av alle digitale kanaler hvor vi har mulighet til å påvirke både potensielle og eksisterende kunder.  Ofte vil det være ved hjelp av annonsering i sosiale medier som Facebook og Instagram, kanskje komplementert av programmatiske målgruppekjøp på nettaviser og god synlighet i Google og andre søkemotorer – både den ikke-betalte synligheten og den betalte synligheten gjennom for eksempel Google AdWords.

Alle disse aktivitetene støttes vanligvis opp av et kontinuerlig fokus på søkemotoroptimalisering (SEO), som er et eget fagfelt innen synlighet der våre performance-spesialister jobber tett sammen med innholdsmarkedsførerne for å skape innhold som spiller best mulig på lag med Googles algoritmer. Dette gir også verdifull innsikt i mulig forbedringspotensial for selve kundereisen på nett. Ser man for eksempel at kundene stopper opp i et skjema kan en justering eller forenkling endrer på dette.

Mer om PerformanceSkjul
Ikon

Innhold

Alle typer budskap du som bedrift eller merkevare sender fra deg, kan defineres som innhold. Reklamefilmen din, det månedlige kundemagasinet, produktomtaler i kataloger og på nett, «Om oss» på hjemmesiden din, en pressemelding, et nyhetsbrev, Facebook-oppdateringer og den siste posten på Instagram – alt er innhold.

Innholdsmarkedsføring er et redskap i innholdsverktøykassen som er mye omtalt og debattert de siste årene. Når vi jobber med produksjon av innhold er målet å til en viss grad løsriver seg fra reklamens tradisjonelle selgende uttrykksmåter. I god innholdsmarkedsføring blir kundens produkter eller merkevarer satt inn i en større sammenheng gjennom engasjerende historier og effektive fortellerteknikker, på en måte som oppfattes som relevant og nyttig for målgruppen.

Våre kunder benytter seg av et bredt spekter av innholdstjenester. Strategisk innholds- og kommunikasjonsrådgivning, redaktøransvar for sosiale medier og hjemmesider, kundemagasiner, utforming av artikler, nyhetsbrev og pressemeldinger, optimalisering av innhold på nettsider og søkemotoroptimalisering av tekster er av det vi gjør for våre kunder i dag.

Mer om InnholdSkjul
Ikon

Web

Websider er en av de viktigste kanalene ut mot kunder og brukere. Den skal være funksjonell, den skal fungere på alle typer skjermer og dingser, den skal bære din identitet, og den skal inneholde informasjon, nyheter og andre ting som kundene dine forventer å finne når de oppsøker deg.

Vi har dyktige rådgivere og webutviklere som gjerne bistår med å finne de beste løsningene for deg og ditt behov. Vi leverer alt fra kompliserte webløsninger som har integrasjoner til flere systemer, til enkle landings- og kampanjesider.

I TIBE har vi solid kompetanse på markedsledende publiseringsplattformer, og vi benytter kun kjente webstandarder og rammeverk når vi hjelper kundene våre med utfordringer eller oppgaver som skal løses. Vi kan levere løsninger på kjente plattformer som Umbraco, WordPress og Sitecore. I tillegg benytter vi kjente og trygge rammeverk for å kunne utvikle robuste og moderne løsninger som sikrer at nettsiden tilfredsstiller alle krav til funksjonalitet.

Innhold og design er avgjørende faktorer for at en ny nettløsning skal kommunisere optimalt med dine kunder. Det er viktig at kundene enkelt finner deg når de leter på nettet og at hjemmesiden er optimalisert for analyse og konverteringer, derfor er våre performance og SEO-eksperter ekstremt viktige bidragsytere underveis i prosessen.

Slik kan vi bistå kundene våre i alle ledd, fra idé, strategi og konsept til realisering av en skreddersydd og optimal digital løsning.

Mer om WebSkjul

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.