Filmproduksjon
Strømsgodset Toppfotball


Filmproduksjon og grafikk for lansering av nytt draktsett, eliteserien 2018.

Read more

Utvikling av promofilm for Strømsgodset Toppfotball i forbindelse med lansering av nytt draktsett i 2018.

Strømsgodset er Drammens stolthet og hele regionens klubb. Med to seriemesterskap og fem NM-gull, er de ikke bare publikumsfavoritter, men også Drammens største merkevare. Hjemmekampene på Marienlyst er kjent for sin elektriske atmosfære, spesielt når klubblåta Gamle Gress spilles før kampstart.

Oppgave

Årets første store happening for Strømsgodset og deres samarbeidspartnere, er kick-off før sesongstart på Union Scene. Der sparkes sesongen i gang med å presentere gamle og nye spillere – og ikke minst den splitter nye drakta. Vår oppgave var å lage en promofilm som både presenterte årets spillerstall og den nye drakta.

Løsning

Vi samlet spillerne til en felles fotografering og filmopptak, og sammen skapte vi følelsen av lidenskap og action. Målet var å få frem både mennesket og spilleren bak drakta. I filmen fikk vi på en tøff måte frem byttet fra gammel til ny drakt. Samtidig lagde vi et portrett av hver enkelt spiller som ble brukt på kick-off-arrangementet og som spillerprestasjoner på alle hjemmekampene på Gamle Gress. Fokuset på profilene og lanseringen av den nye drakta er viktig både for supportene og sponsorene.

Eirik Ulland Andersen. Midtbanespiller.

Resultat

Promofilmen formidler stemningen, og forventningen til spillerne og resultatene på banen. Den brukes i sin helhet i Strømsgodsets ulike kanaler, som spillerpresentasjoner på Marienlyst og som små filmsnutter på Facebook. I tillegg til promofilmen, produserte vi en bakomfilm og flere små filmsekvenser av hver enkelt spiller. TIBE står for idé med produsentansvar, mens filmselskapet Sølvsuper har produsert filmen.

Team

Øivind Halvorsen – Rådgiver - Prosjektleder

Steven Amdal – Art Director

Øivind Halvorsen

Øivind Halvorsen

Kundeansvarlig og rådgiver

+47 908 74 535

Steven Amdal

Steven Amdal

Art Director

+47 907 13 807

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.