Magasinproduksjon
Sparebanken Øst


Produksjon av artikler, foto og grafisk design for Sparebanken Øst og deres kundemagasin Verdier.

Read more

Beskrivelse

Sparebanken Øst er en av Norges største alliansefrie sparebanker. Parallelt med å satse stort på digitale kundetjenester, satser banken også på kundesenter og den tradisjonelle bankfilialen. Der andre banker stenger sine kontorer, åpner Sparebanken Øst nye. Banken har i dag hele 27 bankfilialer på små og store steder på det sentrale Østlandet. Hovedkontoret ligger på Bragernes Torg i Drammen.

I hele åtte år har Sparebanken Øst brukt kundemagasinet Verdier som en av flere kommunikasjonskanaler for å nå ut til nye og eksisterende kunder med aktuelt og nyttig bankstoff. Her bidrar ansatte fra ulike kontorer og avdelinger med sin fagkompetanse for å belyse temaer som for eksempel pensjon, forsikring, arv og lån. I magasinet er det også fokus på å lage artikler hvor både privatkunder og bedriftskunder medvirker. Det lages også portrettintervjuer med personer som er tidsaktuelle med tanke på sitt virke, en sak eller et tema. Fokuset har helt siden oppstarten i 2010 vært å presentere sakene med flotte bilder og/eller grafiske elementer, samt at artiklene skal være lettleste og underholdende.

I dag kommer magasinet ut to ganger i året og distribueres til nærmere 80 000 husstander.

Trykk på magasinene eller lenkene under for å lese de to utgavene av Verdier fra 2018:

Hva gjør vi?

Vi i TIBE har helt siden oppstarten av Verdier jobbet tett med Sparebanken Øst for å utvikle magasinet. Vi bidrar med ideer til innholdet, står for intervjuer, tekst, fotografering og grafisk layout. Vi har tett dialog med trykkeriet for å sikre topp kvalitet.

Hvorfor navnet Verdier?

Magasinets navn er ikke tilfeldig, og det er så absolutt ikke et navn som er ment kun for å fokusere på sparing, lån, investeringer, renter og avkastning. Sparebanken Øst er mye mer enn bare en bank. Med en nær, lokal og personlig forankring, favner bankens filosofi og verdiplattform mye bredere. Og nettopp derfor, er «Verdier» et overordnet anslag for hva Sparebanken Øst står for og ønsker å engasjere seg i.

Gode tilbakemeldinger

Verdier har i løpet av disse årene utviklet seg til å bli et velkjent gratismagasin i distribusjonsområdet. Sparebanken Øst får svært gode tilbakemeldinger gjennom markedsundersøkelser på at magasinet har en god miks av banknytt, aktuelle saker fra nærområdet og tyngre fagstoff presentert på en lettlest måte. De positive tilbakemeldingene gjør at banken har valgt å fortsette med å produsere magasinet i alle disse årene.

Team

Øivind Halvorsen – Rådgiver og prosjektleder

Jan Roger Grinna – Art Director og grafisk designer

Karoline Høyem – Grafisk designer

Øivind Halvorsen

Øivind Halvorsen

Kundeansvarlig og rådgiver

+47 908 74 535

Jan Roger Grinna

Jan Roger Grinna

Art Director

+47 901 52 763

Karoline Høyem

Karoline Høyem

Senior designer

+47 916 80 256

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.