Profilering | Designglass
Norges Toppidrettsgymnas


Design og profilering av 222,6 løpemeter eller 530,5 kvadratmeter med glass i Håkons Hall, Idrettens Hus og NTG Lillehammer.

Read more

Vår desidert største profileringsjobb noensinne. I forbindelse med åpningen av Norges mest unike idrettsfellesskap ønsket NTG Lillehammer vår bistand til design av ulike flater i Håkons Hall og det nye Idrettens Hus / NTG-skolen på Lillehammer.

Alpint Glassdesign

Artwork idrettslinjer NTG Lillehammer

NTG Langrenn Skiskyting Glassdesign

Oppgave

Profilering gjennom glassdesign var noe nytt og spennende for oss. Intet mindre enn hele øvre del av Håkons Hall på Lillehammer skulle dekoreres med designglass. I tillegg skulle alle de tre etasjene på det nye Idrettens Hus / NTG-skolen på Lillehammer dekoreres. Glassdesignet skulle fungere som skillevegger, indikere rominndeling, kontormerking etc.

  • NTG Ishockey Logo Glassdesign
  • NTG Lillehammer skiklubb Glassdesign
  • NTG glassdesign logo møterom
Diverse foto fra Håkons Hall og Idrettenshus Lillehammer. Foto: Glamitec

NTG glassdesign sykkel terreng

NTG håkonshall tribune

NTG tribune Håkonshall

NTG tribune sport Håkonshall

Resultat

Hele 222,6 løpemeter eller et areal av 530,5 m2 ble dekket med design og dekor. Gjennom skilt og profilering vil du blant annet finne Norges Toppidrettsgymnas (NTG/NTG-U) Lillehammer, Oppland Idrettskrets, Lillehammer Skiklub, Lillehammer Skifestival, Lillehammer Cykleklubb, Lillehammer Kvinnefotball Klubb, Birken, Friskis & Svettis og Norges Ake, Bob- og Skeletonforbund.

NTG er landets viktigste arena for talentutvikling. NTG-systemet består i dag av ca. 1000 elever, 100 lærere og like mange trenere. Elevene blir utfordret både idrettslig og faglig. Og de svarer med å prestere godt innen både skole og sport. Hele 50 medaljer i de olympiske leker og 140 medaljer i senior-VM er tatt av tidligere NTG-elever. Ingen institusjon i Norge kan vise til lignende resultater. Vi er stolte av å bidra med kreativitet og grafisk design på slike prosjekter!

Team

– Kreativt uttrykk, design

Alexander Helberg – Grafisk design

Alexander Helberg

Senior designer

+47 995 95 110

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.