Visuell profil og nettside
Monsterbedriften


Logo, visuell profil og nytt kommunikasjonskonsept. I tillegg nye nettsider.

Read more

Monsterbedriften er en sosial entreprenørbedrift som ansetter mennesker som av ulike årsaker har problemer med å komme inn i det tradisjonelle arbeidslivet.

Illustrasjon My Life

Oppgave

Den varme og sosiale entreprenøren Monsterbedriften ønsket et profesjonelt løft for å i større grad kunne ta opp kampen med sine konkurrenter i entreprenørbransjen. Den visuelle identiteten skulle også ivareta og fremme historiene om gutta i bedriften. Justert logo, ny profil og nytt kommunikasjonskonsept måtte rett og slett tydeliggjøre hvem Monsterbedriften er – for hvem. For å komme i kontakt, samt forenkle kontakten med nye potensielle kunder, og gjøre det enklere å få inn leads, anbud og konkrete salg måtte også nettsiden til Monsterbedriften reutvikles.

Monsterbedriften - hettegenser

Løsning

Den gamle logoen ble modernisert og lettet opp. Profil med farger, font og bildestil ble tydeliggjort opp mot historien og innholdet i Monsterbedriften. I tillegg ble det nye konseptet ”Vi river bad og bygger folk” introdusert for å visuelt og tekstuelt understreke innholdet og filosofien i og rundt Monsterbedriften. Med bakgrunn i en tydelig gjennomgang av ønsker og behov for nytt nettsted ble funksjonalitet og oppbygning skissert før design i tråd med ny profil kom på plass.

Monsterbedriften - vi bygger folk - skråplan

Monsterbedriften

Monsterbedriften - ikke alle monstere jobber under senga

Monsterbedriften - kontorrekvisita

Resultat

En visuell profil og identitet har som hovedoppgave å fortelle omverdenen hvem selskapet skal være, samt bygge intern stolthet og et ekte og troverdig assosiasjonsgrunnlag. Monsterbedriftens profil og visuelle identitet har tydeliggjort Monsterbedriften i markedet, samt bygd stolthet i egen organisasjon og blant de ansatte. Gjennom de nye nettsidene har selskapet fått en plattform å fortelle sine historier, og ikke minst selge sine tjenester.

 

Besøk Monsterbedriftens hjemmesside

Monsterbedriften - mac

Monsterbedriften presentasjon

Team

– Rådgiver & prosjektleder

– Visuell profil, konsept og identitet

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.