Filmproduksjon
Glitre Energi


Idé og produksjon av flere filmer for Glitre Energi, inndelt i kategoriene fundament, nett, strøm, teknologi og merkevare.

Read more

Om Glitre Energi

Glitre Energi er et tredelt selskap som gjennom strøm, nett og konsern produserer og selger 100 % fornybar energi, og leverer den ut til de tusen hjem og virksomheter i regionen vår.

 Samarbeidet mellom Glitre Energi og TIBE strekker seg flere år tilbake i tid, og vi har hatt gleden av å produsere strategisk god kommunikasjon for kunden i form av mange spennende kommunikasjonsjobber.

Med Glitre Energis visjon «Vi gjør morgendagen helt elektrisk» skal energiselskapet ta en tydelig posisjon i arbeidet med å elektrifisere samfunnet. I forbindelse med Glitres reviderte merkevareplattform fra 2018, ønsket Glitre bistand av TIBE til flere kampanjer med mål om å bygge økt kjennskap og kunnskap om Glitre Energi som en viktig aktør i det grønne skiftet.

Det resulterte i flere store, merkevarebyggende filmer da vi skulle fortelle hvordan Glitre, med verdens desidert viktigste og mest dyrebare ressurs, skal skape fremtidens energi på en ren og trygg måte.

Filmene skulle bidra til å informere markedet med mer kunnskap om Glitre Energi og svare direkte på deres kundeløfte om å gi kundene kraft og kunnskap til å ta kloke valg. I tillegg var målet å skape noe som både eksisterende og potensielle kunder og ansatte ønsker å forbinde seg med: Ekstern tilhørighet – intern stolthet.

Filmene ble distribuert på sosiale medier og i digital annonsering, og benyttes fortsatt i digitale kampanjer for Glitre Energi.

Konsern: Den fantastiske vannkraften

Filmen har en merkevarebyggende hensikt, og skal ikke henge seg opp i detaljer for å pushe bestemte produkter eller tjenester. Filmen skal gjennom tekst, voice og bærende bilder tydelig fortelle hva Glitre Energi står for. Det dreier seg om vann og vannkraft, og hvordan Glitre Energi med dyp respekt, forvalter den.

Nett: Vi gjør morgendagen helt elektrisk!

Dette er en film med fokus på hvordan alt henger sammen: Fra den fantastiske vannkraften, til kraft og elektrisitet, og hvordan strømmen så enkelt er tilgjengelig i kontakten din hjemme. Med bruk av stolte ansatte fikk filmen et personlig toutch, og med bærende bilder og en god historiefortellende voice fikk filmen et helhetlig, vakkert preg.

Strøm: Vi har tatt våre valg

 «Valg» er en film som med fokus på de mange valgene vi som forbrukere må ta i løpet av våre liv. Enkle og små valg, store og tunge valg. Filmen forklarer hvordan Glitre har tatt et valg om å være en bærekraftig tilbyder som også satser stort på lokalmiljøet i regionen vår.

Teknologi: Det vi kan i dag, bygger vi på i morgen

Teknologiutviklingen har de siste årene gått i forrykende fart, og den stopper heldigvis ikke opp. Filmen tar for seg hvordan Glitre lever og ånder for teknologi og utvikling, og hvordan de tar i bruk nye og effektive måter å foredle energi på.

Brand: Noen må gå foran

 Brand-filmen hadde som formål å sy sammen alle de fire overnevnte filmene til én historie med hvem Glitre Energi er, og hva de kan tilby.

Resultat

– Film er et effektivt virkemiddel der målet er historiefortelling.

Misjonen med filmene var å skape noe som både eksisterende og potensielle kunder og ansatte, ønsker å forbinde seg med. Ekstern tilhørighet – intern stolthet. Med felles forståelse og begeistring for den fantastiske vannkraften.

Bildene er mektige, ekte og nære. Dette viser og forankrer også Glitre Energi sitt verdifundament på en subtil måte.

I filmene ble det brukt «store» bilder av storslått norsk og lokal natur. I tillegg til lydeffekter som forsterket dette. Filmene er laget med en voice som tydelig skal fortelle en historie, med et budskap som egner seg for stor skjerm, god lyd og tid til ettertanke.

Det er vanskelig å si noe om ringvirkningene av kampanjene isolert, da de var en del av en strategi som også bestod av andre formater, andre filmer og andre konsepter. Resultatene av alle disse er en forsterket profiloppfatning. I tillegg oppfattes Glitre Energi i enda større grad som lokale, kompetente, ansvarlige, viktige og bærekraftige.

 

Ønsker du å lese mer om Glitre Energi? Les om Glitre Energi på deres nettside her!

Lær mer om den fantastiske vannkraften her!

Team

– Prosjektleder

Bendik Fjerdingstad – Filmfotograf

Jan Roger Grinna – Art director og manusforfatter

Håkon Hals Hellerud – Grafisk & klipp

Bendik Fjerdingstad

Bendik Fjerdingstad

Filmfotograf & fagansvarlig

+47 97721992

Jan Roger Grinna

Jan Roger Grinna

Art Director

+47 901 52 763

Håkon Hals Hellerud

Håkon Hals Hellerud

Grafisk designer

+47 911 87 758

Ta også en titt på

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.