Interiørdekor
Fevang


Dekorering av kontorlokaler. Resepsjon, gang, møterom og kontorer har fått nytt utseende med personlige og historiske referanser.

Read more

Fevang eier, utvikler og leier ut næringseiendommer, men har en mer enn 100 års historie med produksjon og salg av matvarer. Når hovedkontoret skulle fornyes tok Fevang kontakt med oss. De hadde en kjeller full av butikkutstyr, gamle minner og rariteter. Dette ønsket vi å børste støvet av og la historiene leve videre i de nye kontorlokalene.

Fevang resepsjon

Oppgave

I de moderne og funksjonelle kontorlokalene var det ønske om å skape en personlig og lun atmosfære. Lokalene skal være en hyggelig arbeidsplass og du skal føle deg velkommen inn til Fevangs verden når du kommer på besøk.

Fevang kontorlokaler oversikt

Løsning

Produktene, utstyret og minnene fra kjelleren ble avbildet og løftet frem i lyset. Vi valgte en blanding av tradisjonelle bilder rammet inn med nøytrale sorte rammer, og bilder printet på pleksiglass. En vekt dannet grunnlaget for pop-art veggkunst og den velkjente bamse-flaska med rød saft (som faktisk var et Fevang-produkt) danner et friskt blikkfang i enden av gangen. Utvalgte vegger har fått tapet av både sorthvitt fotografier og fakturaer.

 

Utarbeidelse av

Møterom med veggtapet av gamle fakturaer

Resultat

De nye lokalene tar med seg Fevang-historien på en moderne og naturlig måte. Gode gamle historier blir som nye når besøkende kommer inn.
Velkommen.

  • Oversiktsbilde av resepsjon og møterom
  • Veggtapet av gamle fakturaer
  • Dør inn til lite møterom med Fevang-bilder i bakgrunn

Team

Alexander Helberg – Design

Øivind Halvorsen – Prosjektleder

Alexander Helberg

Senior designer

+47 995 95 110

Øivind Halvorsen

Øivind Halvorsen

Kundeansvarlig og rådgiver

+47 908 74 535

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.