Film
Filmproduksjon for Elektrisk Produktion


Idé og produksjon av en film i forbindelse med Elektrisk Produktions 100-årsjubileum.

Read more

Oppgaven

Tibe Drammens oppgave var å lage en film til Elektrisk Produktions 100-årsjubileum.

Målgruppen var tidligere- og nåværende ansatte, leverandører, næringslivet og offentlige virksomheter.

Løsningen

Vår vinkling førte til en jubileumsfilm som gjorde den aktuell langt utover festkvelden. Temaet i filmen var «teknologi kan læres, produkter kan kjøpes, men menneskene er unike». Dermed hadde vi et budskap som kunne løfte alle opp og frem på en jubileumsfest, men også bygge merkevare i tiden fremover. Filmen ble vakkert produsert av Sølvsuper etter idé og manus fra Tibe Drammen.

 

Vi utviklet også en jubileumslogo som, foruten å bli en naturlig del av filmen, også medførte at bilparken og alt arbeidstøy ble omprofilert. Jubileumsfesten ble arrangert og gjennomført på Union Scene i Drammen med 150 gjester, filmer, underholdning, Øyvind Loven som konferansier og en nydelig 3-retters med utsøkte viner. I tillegg var lokalene behørig dekorert med fargeriktige blomster, bilder og filmer samt en egen 100 års-utstilling. Les mer om eventet her. 

Resultatet

Filmen ble en produksjon vi er virkelig stolte av. Det var en fryd å samarbeide med produksjonsselskapet Sølvsuper, og kunden er strålende fornøyd med en film som har hovedfokus på menneskene som har satset, tatt ansvar og jobbet dag og natt. Filmen ble naturlig nok et hovedinnslag på jubileumsfesten, men den skal også gjenbrukes i flere kanaler fremover.

Team

Jan Roger Grinna – AD/idé/tekst

Øivind Halvorsen – Rådgiver/prosjektleder

– Rådgiver

Jan Roger Grinna

Jan Roger Grinna

Art Director

+47 901 52 763

Øivind Halvorsen

Øivind Halvorsen

Kundeansvarlig og rådgiver

+47 908 74 535

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.