Event
Elektrisk produktion


Vi arrangerte storslagen fest for å feire Elektrisk Produktions 100-årsjubileum. Dette inkluderte alt fra valg av lokasjon, innhold og logistikk til jubileumsvignett og filmproduksjon.

Read more

Oppgave

Tibe Drammens oppgave var å markere Elektrisk Produktions 100-årsjubileum for tidligere- og nåværende ansatte, leverandører, næringslivet og offentlige virksomheter.

Elektrisk Produktion jubileumslogo og bilpark. Mann smiler med bil med logo

Løsning

Det aller første vi gjorde var å utvikle en jubileumslogo som førte til en omprofilering av både arbeidstøy og bilpark. På den måten kunne EPs feiring vare i et helt år til ende. Og kanskje lengre enn det også.

 

Eventet

Siden Elektrisk Produktion er et ekte Drammensfirma var det naturlig å legge festen til hjembyen. Stedet ble Union Scene i Drammen fordi det forener historie, industri og urbanitet på en unik måte. 150 gjester, filmer, underholdning, Øyvind Loven som konferansier og en nydelig 3-retters med utsøkte viner var ingredienser som fikk kvelden til å bruse. I tillegg var lokalene behørig dekorert med fargeriktige blomster, bilder og filmer samt en egen 100-årsutstilling.

 

Festen ble selvfølgelig dokumentert med både bilder og film fra festen.

 

Hovedfilmen ble utviklet med jubileet i tankene, men med vel så mye fokus på fremtiden og nye generasjoner. Temaet var «teknologi kan læres, produkter kan kjøpes, men menneskene er unike». En vinkling som gjorde at filmen fikk en verdi også utenfor festlokalet.

Elektrisk Produktion jubileumsevent. Samlebilder fra festen

Resultat

Vi må kunne tillate oss å si at jubileumsfesten ble gjennomført med 20 i stil. Stemningen var på topp, maten tilfredsstilte alle ganer, latteren satt løst og folk koste seg. Og kunden, Elektrisk Produktion, har gitt oss udelte, positive tilbakemeldinger.

 

Se film fra festen under!

Team

Jan Roger Grinna – AD/tekst

Øivind Halvorsen – Rådgiver/prosjektleder

– Rådgiver

Jan Roger Grinna

Jan Roger Grinna

Art Director

+47 901 52 763

Øivind Halvorsen

Øivind Halvorsen

Kundeansvarlig og rådgiver

+47 908 74 535

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.