Omdømmeprosjekt
Drammen


Strategi, idé, innhold, logo og visuell kommunikasjon av Omdømmeprosjekt Drammens tiende og avsluttende år.

Read more

Omdømmeprosjekt Drammen har i ti år jobbet for å vise at «den stygge andungen» kunne bli til en vakker svane. Sammen med oppdragsgiverne i Drammen Næringslivsforening, Byen Vår Drammen og andre byråer i byen, har TIBE Drammen bidratt i det ærefulle oppdraget med omdømmeutvikling, steds- og byutvikling av Drammen.

Logo for Drammen Works

Mennesker på toget - drammen works plakat

Oppgaven

Ti år med Omdømmeprosjekt Drammen skulle avsluttes med en finale med fokus på ekte suksesshistorier. Kampanjens mål var å øke bevisstheten og folks kjennskap til næringslivet i Drammen. Målgruppen var næringsdrivende på Østlandet, kommunal og offentlig virksomhet samt lokalt næringsliv og befolkning.

Drammen Works nettside

Løsning

«Drammen Works». Løsningen som skulle vise en by med spennende og mangfoldige næringsvirksomheter, ble ikke bare avslutningen på ti år med omdømmebygging, men også starten på fremtiden. I samarbeid med Oktan Øst ble hver utvalgte case tekstualisert, og i tillegg utviklet vi et eget kommunikasjonskonsept som kunne signere på og løfte fram alle kriterier som bygger en by. Den grafiske dramatiseringen ble gjort med illustrasjoner av MVM – Magnus Voll Mathiassen, en velrenommert designer og illustratør fra Drammen som ga kampanjen et særegent og slående uttrykk.

Drammen Works posters

Resultat

Både idé, strategi, innhold, uttrykk og gjennomføring av Drammen Works ble meget godt mottatt. Den digitale annonsekampanjen i Dagens Næringsliv og i sosiale medier oppnådde oppsiktsvekkende gode resultater. Drammen Works ble dessuten en stafettpinne, der navnet og kommunikasjonskonseptet lever videre i Omdømmeprosjekt Drammens etterfølger, Næringsvekst 2020.

Team

Jan Roger Grinna – Idé, konsept og design

– Strategi

– Web

– Rådgiver

Øivind Halvorsen – Prosjektleder

Jan Roger Grinna

Jan Roger Grinna

Art Director

+47 901 52 763

Øivind Halvorsen

Øivind Halvorsen

Kundeansvarlig og rådgiver

+47 908 74 535

Ta også en titt på

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.