Holdningkampanje
Buskerudbyen


Visuell profil, nettside, fysisk installasjon, innholdsproduksjon og rådgiving.

Read more

Buskerudbysamarbeidet gjør det mulig å satse stort på gode sykkelanlegg. Målet for prosjektet er minst en dobling av sykkelandelen i regionen gjennom å bidra til økt bevisstgjøring og synliggjøring av sykling som aktivitet og transportmiddel for alle.

  • Tegning av sykler

Oppgaven

Den mest omfattende satsingen på sykkel noensinne i området er underveis. Buskerudbysamarbeidet ønsket å få synliggjort at sykling er lavterskel og at sykling er for alle. Kunden ønsket seg en digital løsning hvor man kunne informere og samtidig oppfordre til sykling, og gjerne en løsning som kunne benyttes i installasjoner på ulike lokasjoner i regionen.

Sykkelvelgeren - nettbrett

Løsning

Sykkelvelgeren. Den visuelle profilen fikk et lekent uttrykk som skal appellere til både barn og voksne. Nettsiden ble bygget med responsivt design, med særlig fokus på interaksjon på touchbaserte enheter. Siden det var ønsket at løsningen skulle presenteres på fysiske installasjoner, ble det også laget enkle animasjoner som oppfordrer til interaksjon. Det som opprinnelig skulle være en enkel iPad på stativ, ble en større installasjon med samme visuelle profil som nettsiden. Dette for å tiltrekke forbipasserende, og samtidig fremme budskap om produktet.

Resultat

Første fysiske installasjon var på plass på Drammensbiblioteket høsten 2017. Planen er at man i sesongen 2018 skal utplassere nye installasjoner rundt i regionen, som skal bidra til økt fokus på sykling og alle de gevinster dette drar med seg både for helse og miljø.

 

Besøk sykkelvelgeren.buskerudbyen.no.

Sykkelvelgeren

Team

– Rådgiver

– Teknisk prosjektleder

– Frontend-web

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.