Redesign av nettsider
Akershusgruppen


Akershusgruppen er en av Oslos største restaurantkjeder og har flere ulike restaurantkonsepter i ulike deler av byen. Alt fra gourmetrestauranter til gastropuber med shuffleboard og spill, og et rikt utvalg av mat og drikke.

Read more

Oppgave

Med et utdatert design på nettsidene, var det et behov for å redesigne og fornye nettsidene i tråd med oppdatert profil og et mer moderne uttrykk. I tillegg til justering av profil, har noen av restaurantene fått på plass nye tilbud og konsepter, noe som måtte gjenspeiles på nettsiden. Innholdsstrukturen måtte derfor også oppdateres i tråd med dette.

I denne omgang var det disse restaurantene som fikk en oppdatering av nettsidene: Amundsen Bryggeri & Spiseri, Nydalen Bryggeri & Spiseri og Royal Gastropub.

Løsning

Når TIBE Drammen for noen år siden fikk oppgaven med å utvikle en visuell identitet og profil for den nyetablerte grillrestauranten Kullt, ble det utviklet nye nettsider med et mer moderne preg og uttrykk.

Sidene ble bygget ut fra samme mal, noe som gjorde at gjenkjennelsesfaktoren for Akershusgruppe-restaurantene ble ivaretatt. Ved å gjenbruke funksjonalitet på tvers av nettsidene sparte vi tid, og veien til lansering ble kortere.

Resultat

De tre nye nettsidene gjenspeiler restaurantene og deres profil på en langt bedre måte enn tidligere. De gir kort og konsis informasjon som kundene er på utkikk etter, samtidig som design og uttrykk i langt større grad innbyr til et besøk.

Team

– Front-End

Ali Mohammad Fawzi – Implementering

– Prosjektleder

Amanda Chapman-Stavn – Innholdsproduksjon

Ali Mohammad Fawzi

Senior utvikler

+47 459 09 933

Amanda Chapman-Stavn

Amanda Chapman-Stavn

Innholdsmarkedsfører

I permisjon

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.