Foto fra stemningsfullt event - mange mennesker har det hyggelig

Av TIBE Drammen | Innhold | 15.06.2018 | Del på Facebook

Trenger du et allsidig eventbyrå?

La en profesjonell aktør gjøre jobben for deg før, under og etter arrangementet slik at du kan konsentrere deg om gjestene dine.

Det å få hver eneste gjest til å føle seg velkommen og sett, er en kunst. Det handler om å være 100 % til stede for gjestene sine, og skal du klare det kan du ikke dra i alle spakene alene.

Vi i TIBE Drammen har lang erfaring med å arrangere store og små begivenheter for kundene våre. Enten det er snakk om nasjonale eller internasjonale treff med hundrevis av gjester og TV-sendinger på direkten, kongelige besøk, jubileer, salgs- og markedskonferanser, lanseringseventer og messestands, festivaler eller sommerfester, er vi i TIBE klare for oppdraget.

Hos oss sitter det dyktige og engasjerte medarbeidere med solide 26 års erfaring innen organisering og gjennomføring av eventer av ulike størrelse, samt bygging av stands til messer. Vi kan skreddersy ditt neste arrangement ned til den minste detalj, og ikke minst gjennomføre arrangementet til det beste for deg og dine gjester. Det betyr at du kan senke skuldrene og ha overskudd til å ta vare på gjestene dine. Det er jo derfor du arrangerer!

Våre ansatte har erfaring som arrangementsansvarlige i bedrifter som blant annet Freia sjokolade, Hadeland Glassverk, Steen & Strøm og Destinasjon Aker Brygge. Både på idé og gjennomføring. Med TIBE Drammen på laget er ditt arrangement og dine gjester i trygge hender.

Lørdag 14. april 2018 inviterte Elektrisk Produksjon til 100 års jubileum og vi i TIBE stod for idé, regi og gjennomføring. Daglig leder Atle Stenestø melder følgende om vårt bidrag:

– TIBES leveranse var rett og slett hel ved! De leverte fra A-Å slik at vi kunne konsentrere oss om å være det perfekte vertskap. TIBE tenkte utenfor boksen, som løftet arrangementet ytterligere. Kort fortalt – TIBE var sjåføren, og vi satt i baksetet og var meget fornøyde passasjerer!

I filmen under kan du se hvordan Elektrisk Produksjon feiret sine første 100 år.

Ta kontakt med rådgiver Tomas Oberg på mobil 99102012 eller tob@tibedrammen.no for en uforpliktende prat.

Tilbake

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.