TIBE Drammen knytter seg til Hans Arne Odde

Av TIBE Drammen | Aktuelt | 10.05.2021 | Del på Facebook

TIBE knytter til seg Hans Arne Odde

TIBE Drammen har knyttet til seg Hans Arne Odde som seniorrådgiver i selskapet. – En sterk ressurs i arbeidet med effektiv kommunikasjon.

En bauta i Drammen

Hans Arne Odde er tidligere adm. direktør og ansvarlig redaktør i Drammens Tidende og senere blant annet daglig leder og medeier i Godt Sagt. Nå skal han rådgi TIBEs kunder både med strategivalg og i omdømmeprosesser. 

Det å synliggjøre samfunnsansvar er blitt stadig viktigere for et godt omdømme.

– Vi er meget glade for å ha knyttet Hans Arne til vårt selskap, sier daglig leder i TIBE Drammen, Vetle Hanssen Brevik.

–  Flere og flere av våre kunder ser sin rolle i et videre samfunnsperspektiv. Å synliggjøre samfunnsansvar, er blitt stadig viktigere for et godt omdømme. Hans Arne Odde har vist at han er en ressurs nettopp til å forene samfunnsforståelse med effektiv kommunikasjon.

Odde ser også frem til å bli en del av det sterke fagmiljøet i TIBE og ta fatt på oppgavene som seniorrådgiver.

– Jeg er godt fornøyd med å kunne bidra i TIBE fremover, og gleder meg til å ta del i prosjekter og kundeoppdrag samtidig som jeg får være en del av fellesskapet.

Hans Arne Odde vil gå inn som styremedlem i TIBE Drammen. Odde vil fortsatt også drive sitt enkeltpersonsforetak Odde Kommunikasjon.

Tilbake

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.