Av TIBE Drammen | Digital | 14.07.2020 | Del på Facebook

TIBE Drammen er Google Partner

At vi er en Google Partner betyr at våre kunder kan føle seg trygge på at vi har oppdatert kompetanse og innsikt på alle Google Ads-produkter. Vi vet hva som skal til for å lykke på Google sine plattformer, og det er vi stolte av!

Hva er Google Partner?

Vi i Tibe Drammen har i mange år jobbet med digital synlighet, og har opparbeidet oss mange erfaringer og mye kompetanse innen søkemotoroptimalisering og betalt annonsering.

Google har i lengre tid hatt et eget Google Partners-program hvor bedrifter kan oppnå partnerstatus. Dette får man ved å utvise Google Ads-kompetanse og ekspertise knyttet til annonsering i deres plattform, i tillegg til å vise positiv vekst i både bedrifts- og kundeinntekter.

Vi har oppfylt disse kravene og andre nødvendige sertifiseringer, og har fått partnerstatus – noe vi er stolte av!

Google Partner: betydningen for våre kunder

Vi ser at våre kunder til stadighet etterspør seriøse aktører for betalt annonsering, noe vi forstår godt. Digital synlighet er ferskvare, og det er viktig at bedrifter får de beste rådene til enhver tid. Dette for å kunne være godt synlig i sitt marked, og med god kommunikasjon i de riktige kanalene.

Digital synlighet er for mange helt avgjørende for å skape vekst og nå sine målsetninger. Også for nyetablerte selskaper og gründere vil det gi et godt fotfeste slik at de kan stå på egne ben så raskt som mulig. Det gjøres med godt målrettede kampanjer og treffsikre annonser, slik at investeringene lønner seg.

I Tibe Drammen er digital synlighet et helhetlig strategisk satsingsområde, hvor kompetanse på Google står sentralt. Vi kan rett og slett hjelpe våre kunder med å få mest mulig ut av budsjettet, fordelt på de kanalene vi mener vil gi best effekt!

Trenger du hjelp til annonsering?

Hos oss i Tibe Drammen har alle rådgivere gjennomgått kurs i digital synlighet, i tillegg til at vi har en ekspertgruppe med dette som hovedarbeidsområde. Ønsker du vår hjelp eller har noen spørsmål rundt Google Partner eller annonsering? Kontakt Linda eller Per Rune for en uforpliktende prat.


Les også:

Tilbake

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.