Strømsgodset velger TIBE Drammen: Lars Vilsvik og Vetle Brevik

Av TIBE Drammen | Aktuelt | 26.02.2021 | Del på Facebook

Strømsgodset velger TIBE Drammen som kommunikasjonsbyrå

Vi starter 2021 med å bli gjenvalgt som Strømsgodsets samarbeidspartner på kommunikasjon og visuell identitet. Det er en tillitserklæring vi er stolte av!

TIBE har vært Strømsgodsets hovedsamarbeidspartner på kommunikasjonstjenester i mer enn 10 år. For et rødt byrå, med blått hjerte har dette vært mer enn en jobb – det har vært å følge laget vi elsker i tykt og tynt. Samtidig får vi være med i et nettverk av profesjonelle bedrifter som har et klart mål å samhandle der det er naturlig.

Bærekraft i sentrum

For sesongene 2021-2022 har Strømsgodset nok en gang valgt TIBE Drammen som sitt kommunikasjonsbyrå. Vår oppgave blir, i tett dialog med Godset, å sørge for et moderne, grafisk uttrykk og utarbeide materiell til alle de aktivitetene og tiltakene som skal igangsettes, og ikke minst produsere gnistrende, kreativt innhold til hjemmekampene på Gamle Gress.

Vi vil være en rådgiver og sparringspartner innenfor den digitale verden, og ta del i Strømsgodsets satsing på bærekraft. Det skal følge oss som en blå tråd i alt vi gjør.

Vil du lese mer  om våre tidligere arbeider for Godset?

Tilbake

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.