Bilde av Vetle Hanssen Brevik

Av TIBE Drammen | Innhold | 04.10.2019 | Del på Facebook

Hils på Vetle – sammen skal vi styrke TIBE

TIBE-familien blir enda større! Vi har fått på plass stjernekaren Vetle Hanssen Brevik som kommer inn som rådgiver og eier i konsernet.

31 år og med en allerede spennende merittliste bak seg, trer Vetle Hanssen Brevik inn i ledelsen i Media1MoldeAS – holdingselskapet til TIBE, i tillegg til stillingstittelen som rådgiver i hele konsernet.

Han vil ha en fremtredende rolle først og fremst i Drammen, som rådgiver for flere av våre eksisterende og nye kunder.

Brus, «drittsekker» og giftemål

Vetle er utdannet siviløkonom fra London Business School og Handelshøyskolen BI. Han har tidligere jobbet som porteføljeansvarlig for brus og energidrikker i Coca-Cola Norge, hvor han gjennom arbeid med strategi og innovasjon i det norske markedet, gjorde Coca-Cola til markedsleder innen energidrikksegmentet.

Deretter bar det videre til gründerbedriften Douchebags, hvor han som markedssjef fikk være med å forme bedriftens vei videre. Etter en vekst på utrolige 48 % med Vetle i ledergruppen, er Douchebags i dag et velkjent, globalt merke – hvor design og funksjonalitet står sentralt.

Sommeren 2019 står igjen som en viktig tid i livet for moldenseren. For det første fikk han gifte seg med drømmedama i Sør-Frankrike, i det som ble en svært minnerik bryllupshelg med familie og venner.

I tillegg måtte han ta et viktig valg for sin egen fremtid: valget om å bli en del av familiebedriften faren hans startet på 80-tallet.

– Jeg ser enormt frem til å ta del i reisen vi har foran oss!

Terje Heggem startet Media1MoldeAS i 1984. Siden den gang har det vært en eventyrlig utvikling i konsernet. I dag står de tre TIBE-reklamebyråene i Molde, Trondheim og Drammen sterkt, og med mange spennende kunder og prosjekter i arkivet.

Vetle startet sin markedsføringskarriere som modell for farens kundeprosjekter allerede i småbarnsalder. Nå håper han at han heller får utføre markedsføringsmagi bak kameraet. Jeg ser enormt frem til å bli kjent med hele teamet, og ta del i reisen vi har foran oss!

Jeg ser enormt frem til å bli kjent med hele teamet, og ta del i reisen vi har foran oss!

Reklameplakat for loppemarked med bilde av Vetle utkledd i lang frakk og hatt
Nå har’u sjansen: Vetle avbildet på en reklameplakat for et loppemarked for 26 år siden.

Kunnskapsrik rådgiver og en veldig hyggelig fyr

Mette Adamsen, daglig leder i TIBE Drammen er svært fornøyd med å få Vetle på plass i Drammen.

– Vetle har en svært spennende bakgrunn som jeg vet at våre kunder kommer til å dra godt nytte av. Det er alltid spennende med nye, flinke kollegaer, men jeg gleder meg ekstra mye til at vi sammen skal styrke og videreutvikle TIBE Drammen ytterligere.


Les også:

Tilbake

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.