Joakim Bjugn er performancerådgiver hos TIBE Drammen

Av TIBE Drammen | Performance | 22.01.2021 | Del på Facebook

Hils på Joakim: Vår nye performance-rådgiver

Joakim Bjugn (31) er vår nye, dyktige performance-rådgiver. Med sin brede og varierte bakgrunn fra både byrå og kundeside vil Joakim være en god sparringspartner både internt og eksternt i TIBE.

For TIBE innebærer performance mer enn «bare» SEM og SEO. Vi mener det handler om hele den digitale kundereisen, synergieffekten det gir å kommunisere på tvers av flere kanaler, og ikke minst å kunne ta i bruk den analysen og innsikten denne synergieffekten gir oss. Joakim vil med sin faglige tyngde, løsningsorienterte tilnærming og strategiske blikk være sterk kapital for fremtidens TIBE Drammen.

Jeg elsker å ta datadrevne beslutninger, og samtidig hjelpe kunden å forstå hvorfor vi tar de beslutningene vi gjør.

Joakim har tatt del i flere store vekstprosjekter i sin tid som rådgiver. Han startet sin karriere som konsulent i det nyoppstartede web- og markedsføringsbyrået EasyWeb Norge som i dag har slått seg opp til å bli en betydelig aktør lokalt i Vestfold og Telemark. Videre fikk han sitte på kundesiden som markedssjef og daglig leder hos Bilpleiekongen.no, som er Nordens største nettbutikk innenfor bilpleie. Nå gleder han seg til å ta fatt på oppgavene som performance-rådgiver i TIBE Drammen.

Valgte Drammen og familielivet

Opprinnelig er Joakim utdannet elektroingeniør ved Universitetet i Sørøst-Norge. Det har han derimot aldri jobbet som, ettersom han rett etter endte studier hoppet inn i markeds- og kommunikasjonsverden som webkonsulent og digital markedsfører. Etter det har han virkelig fått sansen for perfomance og analysejobbing.

Selv om det var familielivet som fikk den opprinnelige Sandefjordingen til Drammen, var det forlokkende med nye utfordringer, og en spennende stilling i performance-avdelingen til TIBE. Stillingsannonsen kom han over mens han scrollet på Instagram, på sofaen hjemme i Sandefjord.

– Det var viktig for meg å velge det byrået som samsvarer mest med mitt eget tankesett, samtidig som det skal være punch nok i gruppen til å utfordre nettopp dette tankesettet – for å gjøre meg, men også byrået bedre. Det var en perfekt match med både folka i TIBE, og veien vi ønsker å ta videre.

The Reds

Når Joakim ikke er på jobb er han fersk familiefar og stor fotballentusiast. Han har vært juniortrener for unge, fremadstormende fotballspillere i over 5 år, og fulgt juniorer til eliteserielaget til Sandefjord. Det er selvfølgelig Sandefjord som i norsk fotball ligger hjertet hans nærmest, men det er Liverpool det virkelig handler om. Joakim kjenner Anfield godt, og antakeligvis blir dette første reisemål etter koronapandemien.

Trender og tanker om 2021

Er det noe Covid-19 har vist oss, så må det være at å tenke digitalt og fremtidsrettet er viktigere enn noen gang.

– Jeg tror fortsatt 2021 vil være et unntakstilstands-år, hvor bedrifter som er på nett vil fortsette å vokse. Bedrifter som enda ikke har tatt seg tid til å plassere seg ordentlig på nett, bør virkelig sette i gang med sitt digitale fotavtrykk.

Joakim setter helst sitt fokus på samspillet i kanalmiksen, og utfordrer gjerne kunden på plasseringer og budsjett.

– Selv om Google og Facebook fortsatt vil være dominerende kanaler er det viktig å tenke bruksmønsteret til kunden, og se verdien av hver enkelt kanal. Snap og Tiktok kan for noen av TIBEs kunder være spennende annonseplasseringer i 2021.

Et spennende mulighetsbilde

Daglig leder i TIBE Drammen, Vetle Hanssen Brevik understreker at den performance-kompetansen Joakim besitter er helt kritisk i digital markedsføring, og at hans erfaringer fra nettbutikk-kunder gir oss et svært spennende mulighetsbilde.

Hans gode, kommersielle forståelse og evne til å optimalisere hver eneste krone man putter inn, gjør meg trygg på at Joakim vil skape mye verdi for kundene våre fremover. 

Har du lyst til å jobbe i TIBE Drammen? Vi er alltid interessert i flinke folk.
Send en åpen søknad og CV til daglig leder Vetle her!

Tilbake

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.