Daglig leder Vetle i TIBE Drammens lokaler

Av TIBE Drammen | Informasjon | 19.10.2020 | Del på Facebook

Ny daglig leder i TIBE Drammen

Vetle Hanssen Brevik (32) er ansatt som ny daglig leder i TIBE 3 AS i Drammen etter Mette Adamsen som ønsker avlasting etter å ha ledet selskapet gjennom en omfattende endringsprosess.

Hanssen Brevik har til nå vært rådgiver i selskapet, og vil sammen med nestleder Kristine Fossen Gabrielsen lede selskapet. Hanssen Brevik overtar som daglig leder ved årsskiftet.

Bred erfaring

Vetle Hanssen Brevik er utdannet ved London Business School og har bred erfaring fra rådgiving og fra industrien. Han har vært Head of Marketing i Douchebags – flere års Gaselle, og et av Norges raskest voksende brands innen retail. Før dette var han ansvarlig for brus og energidrikk-porteføljen i Coca Cola i Norge. Vetle Hanssen Brevik har også flere års erfaring som rådgiver i et av verdens ledende konsulentselskaper – Accenture Management Consulting.

Innholdsrike år

Mette Adamsen har ledet TIBE 3 AS på en utmerket måte de siste årene.  Men å lede TIBE Drammen krever mye. Det er både innholdsrikt og spennende, men også en jobb som lett blir altoppslukende.

Jeg føler det er riktig av meg nå å fokusere og frigjøre mer tid til blant annet familien.

TIBE har i dag 20 ansatte. I likhet med de fleste selskapene i bransjen, har man merket den negative effekten av korona-pandemien, men siden 12. mars har likevel selskapet maktet å gå med overskudd.

Spørsmål?

Terje Heggem, styreleder: 908 27 757

Vetle Hanssen Brevik: 958 18 707

Tilbake

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.