Av TIBE Drammen | Digital | 25.02.2020 | Del på Facebook

Hils på Dovy – vår nye filmfotograf!

Dovydas Milliauskas (25) som går under navnet Dovy, sitter med spennende erfaringer og mye kunnskap som filmfotograf. Denne karen brenner virkelig for faget, og snakker entusiastisk om både tidligere filmoppdrag, og nye fremtidsplaner for TIBE.

Dovy jobber fortsatt som freelancer, men skal i tillegg sitte hos oss og bistå på filmprosjekter for våre kunder. 25-åringen kommer fra Førde, hvor han tidligere studerte medier og kommunikasjon.

Han flyttet til Drammen for å gå på Danvik Folkehøyskole, og den populære filmlinja skolen er så kjent for. I etterkant har han blitt værende i Drammen. Og etter å ha jobbet fulltid i byrå, og fulltid som freelance siden 2018, bestemte han seg nå for en kombinasjon sammen med TIBE-gjengen.

Jeg stortrives som freelancer, men tror det blir ålreit å kunne kombinere det med å jobbe her i TIBE. Det er fordi jeg fortsatt vil ha stor frihet.

Dovy

Dovy forteller videre at han liker å være min egen sjef, men når jeg er i TIBE så har jeg noen å diskutere faget med og ikke minst vil erfare nye ting. Når man jobber i mindre team slik som vi gjør her, har man større kunstnerisk frihet. Det tror jeg at jeg kan lære mye av.

Dovy har spennende erfaring

Dovy har uten tvil mye erfaring innenfor film- og fotofaget, noe de mange og spennende jobbene han har vært med på vitner om: musikkvideoer for nasjonale og internasjonale artister, reklamefilmer, fiksjonsfilm og TV-serier som for eksempel Farmen-innspillinger.

– Jeg håper at erfaringene og kunnskapen jeg sitter med kan komme godt med her i TIBE. Noen av mine tanker fremover er å jobbe på en måte som gjør at vi får et enda tettere samarbeid med kundene. Ellers så håper jeg jo at folk ser meg som en sosial og hyggelig type!

Å jobbe er det jeg liker best!

Det er ikke vanskelig å skjønne at Dovy er en person som gir alt og som er engasjert i jobben. Når det kommer til fritidsaktiviteter svarer Dovy at han egentlig liker best å jobbe.­

– Dersom jeg har tid og virkelig trenger å få tømt hodet tar jeg meg en lang skitur på egenhånd. Er det godt føre kan jeg gjerne ende opp med 3-4 turer i uka. Ellers så har jeg prøvd meg litt på buldring.

– Dedikert, dyktig og selvstendig

Daglig leder Mette er storfornøyd med ansettelsen.

I Dovy har vi fått en dedikert, dyktig og selvstendig filmfotograf som vil levere filmer av høy kvalitet til kundene våre.

I tillegg er han rett og slett en kjernekar med gode verdier og bena godt plantet på jorda. En drømmekollega, sier hun.

Vi i TIBE Drammen ønsker Dovy hjertelig velkommen!


Les også:

Tilbake

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.