Foto av Astrid Hedenstad

Av TIBE Drammen | Digital | 06.09.2019 | Del på Facebook

Hils på Astrid – klar for nye utfordringer i TIBE

Astrid Hedenstad (23) er vårt nyeste tilskudd i innholdsavdelingen. – Jeg er klar for nye utfordringer og gleder meg veldig til å lære mye nytt, sier hun.

Astrid fullførte en treåring bachelorgrad i markedsføring og ledelse ved NTNU i Ålesund i våres. Nå gleder hun seg til å ta i bruk kunnskapen hun har tilegnet seg.

– Jeg er spent, men gleder meg veldig til å få en praktisk tilnærming til det jeg har lært. Jeg ser frem til å jobbe kreativt og i team med flinke kollegaer. Jeg synes TIBE Drammen virker som et akkurat passe stort firma med folk i alle aldre og med ulike bakgrunner. Jeg gleder meg til å bli kjent med alle de nye kollegaene mine, samt kundene jeg skal jobbe med.

Ut i naturen på fritiden

23-åringen er fra Sandsvær utenfor Kongsberg, og nylig flyttet hun sammen med kjæresten i Kongsberg. Ved siden av studiene har hun jobbet i en omsorgsbolig og på kafe. Astrid beskriver seg selv som er blid, omsorgsfull og lærevillig – og hun elsker utfordringer både i jobbsammenheng og på fritiden.

Når hun ikke er på jobb i TIBE Drammen er det friluftsliv i vakker natur som gjelder.

– Jeg har alltid vært glad i friluftsliv, men etter å ha gått et år på friluftslivslinje på Sogndal Folkehøgskule etter videregående skole fikk jeg for alvor øynene opp for alle mulighetene som finnes. Når jeg studerte i Ålesund fikk jeg også mange flotte turer i de vakre Sunnmørsalpene.

– Kommer du til å fortsette å dyrke denne hobbyen nå når du har flyttet tilbake til Østlandet?

– Ja, helt klart! Det er veldig mange fine turmuligheter her også, og heldigvis er både samboeren min og mange av vennene mine friluftsinteresserte også.

– Talent og pågangsmot

Daglig leder Mette Adamsen er svært fornøyd med nyansettelsen.

I Astrid har vi fått en talentfull jente med pågangsmot, som jeg er sikker på at vi kommer til å dra stor nytte av fremover.

Hun tar utfordringer på strak arm og passer godt inn i kulturen vår. Hun er en jente vi har store forventninger til, sier hun.

Vi i TIBE Drammen ønsker Astrid hjertelig velkommen!


Les også:

Tilbake

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.