Av TIBE Drammen | Performance | 24.08.2020 | Del på Facebook

Hils på Linda – nysgjerrig på å jobbe i et reklamebyrå

TIBE-familien vokser stadig, og denne gangen er det med vår nye performance-rådgiver Linda Therese Stadeløkken (29). Med sin bredde- og dybdekunnskap innen feltet har hun allerede vist seg å være både svært kunnskapsrik og en stor ressurs for oss i TIBE, så vi gleder oss til fortsettelsen!

Linda har en bachleor i opplevelse og attraksjonsutvikling fra Lillehammer og en master i markedsføringsledelse i Hønefoss på HIBU. Tidligere har hun jobbet som digital markedsfører for nettbutikken Floyd.no og den siste tiden har hun jobbet for anbudstjenesten Tjenestetorget.

I Tjenestetorget startet hun som digital markedsfører, men ble etter hvert kommunikasjonsleder. Hun ser tilbake på jobben som veldig lærerik. Hun beskriver sin stillingstittel som «potet» fordi hun var innom litt av alt innenfor fagfeltet.

Jeg tror jeg kan bidra med å se det helhetlig bildet

Linda

Gudbrandsdalen, kreativitet og jegerprøven

Linda er vokst opp på et småbruk i Otta, i flotte Gudbrandsdalen, der hun og familien tidligere drev med sau. Hverdagen ser derimot litt annerledes ut nå som Linda pusser opp et hus i Spikkestad-området sammen med sin samboer. På fritiden liker hun alt som har med kreativitet å gjøre:

 Det er det samme om det er å male, tegne, bygge et møbel eller å designe en nettside, så lenge jeg kan være kreativ.

Linda

I tillegg er Linda en rockejente, liker å drive med styrketrening og har akkurat tatt jegerprøven. Med andre ord, en tøff jente! Hun beskriver seg selv som en litt sta og rastløs «nerdejente» som liker at det er mange baller i lufta på en gang, noe vi veit kommer godt med i jobben!

Spennende med byråerfaring

Linda valgte TIBE fordi hun liker at det skjer mye på en gang, og var nysgjerrig på hvordan det var å jobbe i et byrå. I tillegg hadde hun hørt om TIBE tidligere, så hun var ikke sen med å se sin mulighet for å få drømmen oppfylt da vi utlyste en ledig stilling.

I TIBE tror hun det er en fordel å ha forståelsen bak hvert enkelt område innenfor innholdsproduksjon og annonsering, og på den måten lettere kunne knytte disse sammen. Linda håper at hun kan bidra til et tettere samarbeid på tvers av avdelingene – noe vi allerede har sett hun får til!

Daglig leder Mette er storfornøyd med ansettelsen:

Linda er selve definisjonen på et faglig fyrtårn, så det var for meg en selvfølge at hun skulle jobbe i Tibe.

Mette

Videre mener Mette at Linda er svært kunnskapsrik innenfor performance-faget og en dyktig rådgiver. Hun har en unik evne til å fokusere på konverteringer, noe mange av kundene vår har fått erfare allerede. Linda er ambisiøs som få og jeg gleder meg til å se hva hun klarer å utrette!

Vi i TIBE ønsker Linda hjertelig velkommen!


Les også:

Tilbake

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.