Bilde av filmfotograf som filmer fra bil

Av TIBE Drammen | Film | 23.11.2018 | Del på Facebook

Forsterk budskapet ditt med film og levende bilder

Film blir stadig viktigere i dagens digitale historiefortelling. Rett og slett fordi levende bilder var, er og blir et svært effektivt virkemiddel. Og nettopp derfor, satser TIBE Drammen stort på film for skjermer i alle størrelser.

Film og levende bilder, med et riktig budskap til riktig målgruppe, vil utvilsomt øke sjansene for å treffe mottakeren. Enten målet er å skape engasjement, underholde, reklamere eller informere. Ved å tenke film som en del av den helhetlige kommunikasjonen i din bedrift eller virksomhet, vil du kunne øke oppmerksomheten og forsterke budskapet ditt ytterligere. Kanskje du ønsker å fremheve en tjeneste, et produkt, en kampanje eller kanskje berike et arrangement? Filmmediet er og blir et kraftfullt verktøy.

Film handler om å visualisere, berike, forsterke og fortelle en historie med levende bilder.

Produksjon av film til alle plattformer

Vi jobber både med idéutvikling, produksjon og distribusjon av film for web, TV, kino og sosiale medier. Våre filmfotografer jobber tett sammen med dyktige kreatører noe som gjør at vi kan stå for hele filmprosjektet under ett og samme tak. Idé, konseptutvikling, innhold og postproduksjon. Dette gir oss et unikt kreativt eierskap til prosjektene våre. Fra start til mål. En film med et klart budskap, en definert målgruppe og ikke minst en målrettet publiseringsplan som benytter riktig kanal til riktig tid, vil kunne gi stor effekt i din markedsføring.

Gode historier og valg av plattform

Film handler om å visualisere, berike, forsterke og fortelle en historie med levende bilder. Og da handler det selvfølgelig om å finne de riktige bildene. Bildene som treffer. Bildene som fremkaller følelser. Kort sagt bildene som forteller historien din og formidler budskapet ditt på en god måte. Først og fremst er vi fokuserte på å skyte de beste bildene. Men ved å bruke dramaturgiske og filmtekniske effekter, kan vi også forsterke inntrykket du ønsker at publikum skal sitte igjen med. Til syvende og sist dreier det seg om en komposisjon. Den lille detaljen kan virkelig utgjøre den store forskjellen.

Med film er det er lett å tenke høye kostnader. Og hører du ordet filmproduksjon, tenker du kanskje store filmsett der mange forskjellige mennesker er involverte. Og sånn er det noen ganger. Noen produksjoner er kanskje enda dyrere enn du kan forestille deg. Men film i dag er så mye mer. Det handler ikke lenger kun om de store produksjonene. Vi i TIBE Drammen kan stå for det aller meste – fra store produksjoner, til små filmsnutter for sosiale medier.

I tillegg kan vi hente ut stillbilder og sekvenser som for eksempel kan benyttes til supplerende annonsering.

Allerede i startfasen av et filmprosjekt legger vi en god plan som blant annet definerer omfanget av filmen og i hvilke plattformer den skal benyttes. Skal den kjøres på kino eller kun i sosiale medier? Bør vi filme vertikalt eller horisontalt? Eller begge deler? Tiden hvor det kun ble laget én stor og kostbar film for noen få kanaler, er forbi. I dag kan vi optimalisere filmen din for hver enkelt kanal for å oppnå størst mulig effekt. I tillegg kan vi hente ut stillbilder og sekvenser som for eksempel kan benyttes til supplerende annonsering.

Muligheten er mange. Og merverdien er kanskje større enn du tror.

Velkommen til en filmprat: Her kan du komme i kontakt med oss i Tibe Drammen


Les også: Film i reklame og kommunikasjon


 

Tilbake

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.