Foto av Lise Hagen

Av TIBE Drammen | Innsikt | 06.09.2019 | Del på Facebook

Hils på Lise – et spennende byrå i stor utvikling

Vi i TIBE Drammen styrker staben med en ny og erfaren rådgiver og prosjektleder. Lise Niklasson Hagen (39) kommer fra en stilling som campaign marketing manager i IBM Norge. Nå er hun klar for nye utfordringer i hjembyen Drammen.

Med 13 års erfaring fra markedsavdelingen i IBM Norge kommer Lise til oss i TIBE Drammen med mye erfaring i bagasjen. I IBM hadde hun ansvaret for digitale kampanjer og events for IBM i hele Norden. Som rådgiver og prosjektleder i TIBE Drammen ser hun frem til å bli kjent med kundene hun skal jobbe med.

– Jeg ser virkelig frem til å jobbe med kunder i ulike bransjer og bidra til å finne løsninger på utfordringer de har, sier hun.

Lise var ikke i tvil om at hun ville ha jobben da hun fikk tilbudet om stillingen.

– TIBE Drammen er et spennende byrå i stor utvikling og med høye ambisjoner. I tillegg er gjengen som jobber her svært dyktige – og ikke minst veldig hyggelige og positive.

Ikke redd for å ta i et tak

Lise er født og oppvokst i Drammen og bor sammen med mann og tre barn på Bragernes. Etter å ha pendlet til Oslo i mange år, kan hun nå beregne maks ti minutter til jobben fra familiens hus.

– Jeg sparer mye tid på en kortere vei til jobb. Det betyr mye for hverdagskabalen!

Lise beskriver seg selv som en person som ikke er redd for å ta i et tak – og som er blid, positiv og tillitsvekkende. Når hun ikke jobber og følger opp barna, finner du henne gjerne på en yogatime.

– Jeg har blitt veldig glad i yoga som treningsform og prøver å få lagt inn litt tid til det på fritiden.

– Styrker rådgiverleddet

Daglig leder Mette Adamsen er svært fornøyd med ansettelsen av Lise.

– Jeg er veldig glad for å ha fått Lise med på laget. Hun kommer til å styrke rådgiverleddet vårt og skal jobbe med flere av våre store, nye kunder. Hun har lang erfaring fra en bransje vi kan lære mye av. I tillegg er hun en ekte drammenser og det er gøy å ansette folk med lokal tilknytning.    

Vi i TIBE Drammen ønsker Lise hjertelig velkommen!


Les også:

Tilbake

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.