Bilde av Erik Sebastian Aliaga

Av TIBE Drammen | Digital | 06.02.2019 | Del på Facebook

Erik (28) er vår ferske performance-rådgiver

TIBE Drammen satser stort på lokale talenter og har ansatt dyktige Erik Sebastian Aliaga som nå går inn som performance-rådgiver.

– Da jeg gjorde research på bedrifter i Drammen, var det ikke vanskelig å velge. I tillegg hadde jeg blitt anbefalt TIBE Drammen som et allsidig og spennende reklamebyrå.

28-åringen har jobbet med digital markedsføring helt siden han fullførte bachelorgraden i internasjonal markedsføring på Handelshøyskolen BI. Deretter har han jobbet med SEO og SEM i Spania, fullført en MBA (Master of Business Administration) og jobbet som avdelingsleder i et Oslobasert performance-byrå, frem til han nå valgte Drammen.

Fotball og en god utfordring

Foruten å drive med optimalisert synlighet for kunder, er fotball også en stor lidenskap. At det er Odd den opprinnelige skiensmannen holder med, får vi jobbe litt med fremover. Det er jo tross alt Godset som gjelder her i Drammen.

Det morsomste med performance-faget er at alt kan måles i form av resultater og tall.

Erik Sebastian Aliaga.

Erik har jobbet med store kunder og merkevarer, som blant annet Møller Bil. Dette er erfaring og kunnskap han har med seg i kofferten når han nå startet hos oss 1. februar 2019.

– Det morsomste med performance-faget er at alt kan måles i form av resultater og tall. I tillegg er det alltid noe nytt man må sette seg inn i av trender, systemer og teknologi.

Når det kommer til hvem som er drømmekunden, er svaret at det er en kunde som kommer med en stor og spennende utfordring, som performance og betalt synlighet kan være med på løse. – Det er også moro med kunder med litt høye budsjetter.

Et godt tilskudd til TIBE-familien

Daglig leder i TIBE Drammen, Mette Adamsen, er glad for at Erik valgte Drammen og TIBE.

Erik har lang erfaring innen digitalt mediekjøp og er et godt tilskudd til TIBE-familien. Han har jobbet med mange ulike merkevarer og mestrer alle aspekter av performance-faget. I tillegg har han en analytisk tilnærming til faget sitt, noe som bidrar til at kundene våre får gode og gjennomtenkte råd.

Etter flere år i hovedstaden og i utlandet forøvrig, er det fint å kunne gi Erik muligheten her hos oss, og vise frem det spennende næringslivet i Drammensregionen.

Vi i TIBE har en strategi på at vi ønsker å satse på lokale talenter og lokal arbeidskraft, så dette er vinn-vinn for begge parter.

Mette Adamsen, daglig leder.

Har du lyst til å ta en prat med Erik? Send han en mail på erik.aliaga@tibedrammen.no

Tilbake

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.