Av TIBE Drammen | Digital | 10.01.2020 | Del på Facebook

Drømmen er å jobbe i reklamebyrå

Hils på Silje Bjerknes (23) som er vårt nyeste medlem i teamet. Hun skal jobbe i innholdsavdelingen. – Jeg tror tiden fremover kommer til å bli lærerik og spennende, forteller hun.

Silje kommer rett fra en freelance-stilling i Burson Cohn & Wolfe og har en toårig utdanning innen reklame og merkekommunikasjon fra Fagskolen Kristiania. Drømmen hennes om å jobbe med reklame i Drammen, har nå gått i oppfyllelse. Hun føler selv at hun kan litt om mye, og gleder seg til å tilegne seg enda mer kunnskap i jobben fremover.

På videregående skole vokste interessen for skriving og det å få ting på trykk. Da Silje fikk ansvaret for «fem på gata» i avisen hun jobbet for, ga dette mersmak.

– Jeg husker det var veldig gøy å ha litt ansvar og se at ting ble omgjort til tekst og komme på trykk. Kanskje var det dette som inspirerte meg i karrierevalget.

23-åringen er født og oppvokst på Tofte, en drøy halvtime utenfor Drammen. Planen er å flytte til Drammen så fort som mulig. Dette fordi byen i seg selv har mange muligheter, i tillegg til kortere reisevei til jobb, forteller Silje.

Konserter, venninner og Harry Potter

På fritiden blir det mange konserter, både i og utenfor Norge. Silje drar gjerne sammen med venninner, så det blir en sosial opplevelse.

 – Musikken er viktig i seg selv, men det jeg virkelig liker er stemningen og alt rundt når man er på en konsert.

Utenom konserter er hun ofte på turer med venninner.

– I tillegg må jeg se minst én Harry Potter-film i uka!

Når kreativiteten vinner

Silje fremstår som en kreativ og flink jente. Hun har allerede har fått utmerkelse for sin kreativitet da hun i 2019 vant Gullspiren på Kristiania.

– Jeg og en medstudent mottok prisen for en fiktiv kampanje for Coca Cola og Kreftforeningen. Dette er en stor begivenhet på Kristiania, så det var stas å få tildelt denne prisen.

Hun er en idèrik innholdsmarkedsfører

Daglig leder Mette Adamsen er svært fornøyd med nyansettelsen.

Silje har en spennende bakgrunn og jeg gleder meg til å se hva hun kan utrette for våre kunder. Hun er en idérik innholdsmarkedsfører og utfyller den kompetansen vi har i dag på en god måte.

Sammen med Mette, ønsker også resten av TIBE Drammen Silje hjertelig velkommen på teamet!

Tilbake

Vil du snakke med oss om ditt nye prosjekt eller idé?

Skriv inn din e-post så kontakter vi deg så raskt som mulig.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.