Søk

Webutvikling og digitale løsninger

TIBE leverer nettløsninger, kampanjesider, landingssider, portalsider, nyhetsbrev, netthandelsløsninger, intranett og digitale kampanjer.

 

Mulighetene innen digital kommunikasjon er mange. Hvilken kanal er riktig for deg? Hva slags teknisk løsning trenger du? Hvordan oppfattes du digitalt? Hvordan ønsker du å være synlig på nett?

 

Webløsninger

TIBE er totalleverandør innen digital kommunikasjon, og leverer nettløsninger, kampanjesider, landingssider, portalsider, nyhetsbrev, netthandelsløsninger, intranett, digitale kampanjer, etc. Vi har utviklere, designere og innholdsrådgivere som sammen skaper ulike publiseringsløsninger, som Wordpress, Umbraco, Edit, Ez Publish, Craft og Sitecore. TIBEs gode og velprøvde rutiner for digitale prosjekter sikrer en smidig gjennomføring og et godt resultat. Vi har driftssikre løsninger, og er opptatt av at kunden skal ha en positiv opplevelse av så vel resultatet som prosessen.

 

Lønnsom digital kommunikasjon

Lønnsom digital kommunikasjon handler om å gi målgruppen verdifulle opplevelser; om effektive konsepter og godt innhold, presentert på den riktige tekniske plattformen og publisert der det virker. Men så må man også huske at man nesten aldri kan si seg «ferdig» med noe i den digitale verden. Selv om vi lanserer nye nettløsninger, er jobben med løpende optimalisering og synlighet over tid også viktig. Da bruker vi nettsidene som nav for å oppnå bedriftens ultimate mål.

Gjennom å analysere trafikktall fra de digitale kanalene, får vi verdifull kunnskap om de besøkende, hva de er interesserte i og hvilke kanaler som fungerer for å nå målene vi har definert for løsningen. Vi bruker blant annet Google Analytics for å vurdere hvordan nettstedet fungerer som verktøy for din virksomhets måloppnåelse.

 

Optimalisert Digital Adferd (ODA)

TIBE har utviklet en egen metodikk som vi kaller ODA - Optimalisert Digital Adferd. Innenfor ODA jobber vi med tre hovedområder: teknologi, innhold og eksponering. Dette blir gjerne kalt performance markedsføring. Metodikken gir innsikt som brukes i den videre utviklingen – i et kontinuerlig forbedringsarbeid for å kommunisere så effektivt som mulig.

Kontakt oss hvis du trenger bistand til digitale løsninger og nettsider

Kontaktskjema