Søk

Velkommen til TIBE Drammen

Buskeruds største reklame- og kommunikasjonsbyrå


TIBE Drammen ble stiftet i 1995 og er Buskeruds største reklame- og kommunikasjonsbyrå. Vi er 18 trivelige kommunikatører med solid erfaring og kunnskap innen strategi, kommunikasjon, reklame og teknologi for nasjonale, regionale og lokale merkevarer i både offentlig og privat sektor. TIBE Drammen er et fullservicebyrå. Det betyr at vi kan hjelpe deg med alle former for kommunikasjon og reklame – på nett og i analoge kanaler.

Vi bistår våre kunder med alt fra analyse, kommunikasjonsrådgivning, merkevareplattformer og identitets- og profilprogrammer til omdømme- og stedsutvikling. Dyktige kreatører utvikler sterke kommunikasjonskonsepter og tar det videre ut i effektive kommunikasjons- og reklamekampanjer. Vi bistår med innholdsrådgivning, tekstproduksjon og content marketing. Foto, film og illustrasjon står også vårt hjerte nær!

Vi skaper også helhetlige, gode digitale løsninger og nettsider fra A til Å – og bistår med alt fra strategi og planlegging, til lansering og videre oppdatering, analyse og optimalisering. Med et team bestående av rådgivere, designere og tekniske utviklere (frontend og backend), skaper vi store og små nettsideløsninger på publiseringsplattformene Sitecore, Umbraco og Wordpress. Vår helhetlige tankegang sikrer brukeropplevelsen og utviklingen av nettsider med hensikt å fremme en optimalisert digital adferd for de som skal bruke nettsidene. Det som teller for oss, er at du når målene dine!

Vi leverer også events, kurs, workshops og foredrag innen våre ulike fagområder.

For oss handler effektiv kommunikasjon om samspillet; der teknologi kombinert med innsikt – det vil si kunnskap om kunde, marked, strategi og adferd – er fundamentet for å skape kreative og effektive budskap som bidrar til måloppnåelse for kunden. Og skal vi nå målene over tid, må vi måle effekten og gjenta det hele på nytt – bare enda bedre! Vi kaller det ODA – Optimalisert Digital Adferd. TIBE startet opp i Romsdalsgata 10B – men husk oss helst for

Teknologi – Innsikt – Budskap – Effekt ;-)

Ta kontakt dersom du ønsker å høre mer om oss og våre tjenester.

 

Noen av våre kunder

En rekke merkevarer nasjonalt, regionalt og lokalt stoler hver dag på våre kommunikasjonskunnskaper. Vi er stolte av å jobbe med blant andre:

Akershusgruppen, SpareBank 1 BV, EiendomsMegler 1, Salto-kjeden, Autolink, Automobil, Bjugn Sparebank, Byen Vår Drammen, CC Vest, Datacompaniet, EB, Erling Sande, Falk Møbler, Lier kommune og plansamarbeidet Fjordbyen, Sparebanken Øst, Geiloporten, Josefsson Frisør, Mylna Sport, Strømsgodset Toppfotball, Norges Jeger- og Fiskerforbund, Svelvik kommune og AASS Bryggeri.


TIBE Drammen er sertifisert Miljøfyrtårn, og stolt Microsoft Partner.

Kontaktskjema