Søk

Er du vår nye Prosjektleder/Rådgiver?

Vi er på jakt etter en effektiv, strukturert og humørfylt prosjektleder. Din jobb blir å styre små og store prosjekter sammen med gode kolleger i et travelt byråmiljø.

Du må ha dokumentert kompetanse innen kommunikasjon, markedsføring og reklame, og ha god innsikt i digitale kanaler/medier. Stillingen innebærer bl.a. budsjettering, fremdrift, koordinering av arbeidsoppgaver og oppfølging av kunder og underleverandører. I tillegg inngår ulike administrative oppgaver knyttet til prosjektstyring og økonomi, fakturering og interne administrative rutiner. Det er en fordel om du har noen års erfaring med tilsvarende oppgaver. Oppstart så raskt som mulig, etter nærmere avtale.

 

TIBE Drammen er Buskeruds ledende kommunikasjonsbyrå, med solid erfaring og kunnskap innen strategi, kommunikasjon og teknologi. Vi er tyve erfarne og engasjerte mennesker som brenner for kommunikasjonsfaget, og for å skape helhetlige og effektfulle kommunikasjonsløsninger – digitale så vel som analoge, for kundene våre. For oss handler effektiv kommunikasjon om samspillet mellom teknologi, innsikt og budskap. Vi tilbyr et uhøytidelig arbeidsmiljø og en spennende hverdag hvor vi stiller høye krav til hverandre.

 

Høres dette ut som en jobb for deg?

 

Send søknad snarest, og innen 15. juni til mette.adamsen@tibedrammen.no , eller ring på telefon 976 87 334 hvis du har spørsmål.

Kontaktskjema